Like & Follow

Rabu, 10 April 2013

Pembuli kini dibuli


Budak-budak pembuli ni dah jadi popular 1Malaysia dalam masa 24 jam je ! . Sekarang pembuli ni dah mengalami tekanan mental dek dibuli hebat dari media sosial.

Click To Enlarge


Pelbagai makian datang ke fb budak ni. Sampai bila dia mampu bertahan dengan para pembuli siber . Muka dia dah tersebar viral di internet. Orang ramai dah kenal ngan budak ni, jadi faham-faham la kalau sesetengah orang tu sepak dia.

Lagi satu, pembuli ni bukan budak yang baik ahlaknya. Kita boleh lihat foto dia bersama Gf dia, mengalahkan orang yang dah berkahwin. 

Boleh dilabel sebagai budak yang rosak ! minum arak terang lepastu upload kat instagram . Budak-budak melayu kebanyakannya semua macam dia ke ( saya budak baik ) ?

Nak salahkan siapa ? ibu bapa atau budak ni ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 ulasan:


  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam

Tolong komen ya

Blogpingsite.com HyperSmash.com Blog Ping Site Free Auto Malaysia Backlinks www.hgpromo.org
Blogged.my

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Ping your blog, website, or RSS feed for Free