Like & Follow

Jumaat, 25 Januari 2013

Kat mana nak tengok free movie ? Kat Sini


Korang suka tengok movie tak? tak kisah la tempatan ke antarabangsa. Biasanya kita akan memilih download daripada streaming kerana bila dah download kita boleh pasang kat TV . Tak ramai yang guna streaming movie sebab kadang-kadang kualiti movie tak memuaskan dan jarang ada laman web yang boleh bagi streaming yang memuaskan.

Ok, saya nak bagi antara laman web yang menyediakan khidmat movie streaming terbaik. 

  SolarMovies   <<--- klik link kalau nak tengok

Site ni dah lama menyediakan khidmat free movie streaming. SolarMovie memang terbaik bagi sayalah, sebab sentiasa ada update movie terbaru. 
Korang boleh pilih link mane yang korang nak streaming. Yang atas sekali tu kene bayar, movie baru macam The Last Stand  pun dah disediakan HD untuk streaming. Movie baru memang biasanya banyak cam , jadi kene bersabar la. 

Banyak Movie panas nih . : ) 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 ulasan:

  1. nak tengok movie free? jom ke www.layanmovie.com
    tanpa daftar, tanpa register anda boleh layan movie freeee

    BalasPadam
  2. yg latest one.. sekarang orang guna Pocporn Time... menariknya dia guna torrent, but direct streaming instead of download torrent file tu. Laju dan gambar pun cantik. Boleh check post mengenainya kat sini: http://awangshamsul.net/stream-torrent-movie-secara-percuma/

    BalasPadam
  3. thank you admin, baru tau...

    BalasPadam
  4. link ni senang download n watch online http://mymelayudot.blogspot.com/2014/10/filem-melayufilem-indonesiatv-showdrama.html

    BalasPadam
  5. tengok la movie kat tengokmovie.com best tengok kat sini takada pop lepas tu drama melayu banyak pulak tu..siap dengan subtitle malay

    BalasPadam

Tolong komen ya

Blogpingsite.com HyperSmash.com Blog Ping Site Free Auto Malaysia Backlinks www.hgpromo.org
Blogged.my

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Ping your blog, website, or RSS feed for Free