Like & Follow

Khamis, 22 November 2012

Aku dah serik

kepale wa sakit

Aku dah serik, memang aku dah serik. Buat rugi aku je anta ko pegi kedai nak repair.
Setiap 6 bulan laptop aku rosak. Haram betul la, selalu rosak saat-saat penting cmni.


 Aku dah tak nak gune windows lagi. Dari Xp smpai ke mmg x habis-abis nak buang duit aku jerk!! Mulai ari ni aku nak start gne linux plak. Free x yah bayar pun, xyah nak risau pasal virus lagi.

Linux ni member yg cadangkan, bg org cam aku yg asik ade prob dgn windows mmg elok pkai linux.

Boleh gne wine software utk jalankan Microsoft Office kt dlm linux. Ni yg aku suka. kalu nak guna libre office atau open office mmg aku x biase.

nseb baek ade pingguin comei nih

SELAMAT TINGGAL WINDOWS
HELLO LINUXMINT 14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Tolong komen ya

Blogpingsite.com HyperSmash.com Blog Ping Site Free Auto Malaysia Backlinks www.hgpromo.org
Blogged.my

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Ping your blog, website, or RSS feed for Free